100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση – Άντα Διάλλα

100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση
Φωτογραφία-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, το ΣΠΟΥΤΝΙΚ Magazine διοργάνωσε την Δευτέρα 5/12 στον Πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ (Κεραμεικού 46 & Μυλλέρου – Μεταξουργείο) ένα αφιέρωμα με τίτλο «100 χρόνια από την έφοδο στον ουρανό -100 χρόνια από τις ημέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο». Το αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης και σειρά εκδηλώσεων αναφορικά με την Επανάσταση και προβολών Σοβιετικού Κινηματογράφου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Στην εκδήλωση έγινε ανάγνωση αποσπασμάτων από το «Πώς δενότανε τ’ ατσάλι» (Γιώργος Κιμούλης) και «Η Μάνα» του Μαξίμ Γκόργκι (Μαρία Κανελλοπούλου).
Η Άντα Διάλλα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας στο Τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών) μίλησε για τη σχέση τέχνης και επανάστασης.
Συντόνισε η Ευγενία Λουπάκη (Δημοσιογράφος στο Κόκκινο 105.5).

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>