360 ° βίντεο: Ανθρωπιστική βοήθεια της Ε.Ε μέσω Echo flights στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Σχεδόν δύο εκατομμύρια είναι οι εκτοπισμένοι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, μια χώρα κατεστραμμένη ύστερα από δύο δεκαετίες πολέμου.

Περίπου 20.000 εκτοπισμένοι, ανάμεσά τους και υπιοσιτισμένα παιδιά έχουν συγκεντρωθεί στο χωριό Λουίζι στην επαρχία της Τανγκανίκα για να γλιτώσουν από τις βιαιότητες που έχουν ξεσπάσει ανάμεσα στις φυλές πυγμαίων και Μπαντού .

Η γαλλική ΜΚΟ Première Urgence Internationale παρέχει τις βασικές υπηρεσίες υγείας.

Η πρόσβαση παραμένει η βασική πρόκληση για τη διαχείριση των πολλαπλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης της χώρας. Πολλές κύριες οδικές αρτηρίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ένοπλων ομάδων, και συχνά οι υποδομές είναι ανύπαρκτες.Τα τελευταία 20 χρόνια η Echo Flight, η εναέρια ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΕ, λειτουργεί κάτω από αντίξοες συνθήκες για να φτάσει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η Echo Flight πήγε στο Νότιο Κίβου δίπλα στο χωριό Kolula. Επισκεφτήκαμε μία αγορά φρούτων και λαχανικών που διοργάνωσε η ΜΚΟ Αcted για πέντε ημέρες. Αυτή η διανομή τροφίμων βοήθησε 15.000 εκτοπισμένους και επαναπατρισθέντες που ζουν σε 15 γειτονικά χωριά .

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>