38ο φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας Ευρώπης | 01/06/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το 38ο Φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 και ήταν αφιερωμένο στα 100 χρόνια μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Οι Αλέξης Παρχαρίδης, Γιώργος Στεφανίδης, Αντώνης Νικηφορίδης και Στάθης Τσαϊρίδης, όπως επίσης και οι καλλιτέχνες των ποντιακών συλλόγων από τη Γερμανία πλαισίωσαν το «φεστιβάλ τιμής και μνήμης, 1919 – 2019».

Το 38ο Φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε στην EGE TRANS Arena στο Bietigheim (Schwarzwaldstr. 40) 25 χλμ απόσταση από την Στουτγκάρδη.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>