Α.Τσίπρας: Τώρα προέχει η μάχη της ζωής-Στήριξη όμως δεν σημαίνει & σιωπή | 02/04/20 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Τώρα προέχει η μάχη της ζωής. Όλοι θα κριθούμε για την στάση μας σε αυτή την κρίση τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Βρισκόμαστε είπε ο κ. Τσίπρας αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη δοκιμασία μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το κύριο είναι να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας ή πολιτικής θέσης.

Είναι η ώρα να επενδύσουμε στη δημόσια υγεία τόνισε ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι χρειάζονται μαζικά τεστς κυρίως στην φάση της επανεκκίνησης της κοινωνικής ζωής. «Η κρίση δεν μπορεί να γίνει ευκαιρία για κερδοσκοπία και σχέδια παλινόρθωσης φθαρμένων πρακτικών», τόνισε.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ΜένουμεΣπίτι, #ΜένουμεΕΡΤ, #menoumespiti

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>