Αυστραλία: Βουλευτής θηλάζει την κόρη της κατά την διάρκεια της ομιλίας της

Πριν από ένα μήνα η αυστραλιανή γερουσιαστής των Πρασίνων, Λαρίσα Γουότερς, έγινε η πρώτη γυναίκα πολιτικός της χώρας που θήλασε μωρό σε κοινοβούλιο. Η πολιτικός θήλασε την μόλις δυο χρονών κόρη της Άλια Τζόι κατά τη διάρκεια μιας ψηφοφορίας στη βουλή.
Την Τετάρτη όμως η ίδια γερουσιάστης θήλασε και πάλι το μωρό της στην βουλή αυτή την φορά ενώ η ίδια μιλούσε ενώπιον του κοινοβουλίο κατά την διάρκεια επιτροπής που συζητούσε τις σχολικές χρηματοδοτήσεις.
Η ίδια δηλώνει αρκετά άνετη να το κάνει αυτό και πως δεν υπάρχει κάτι πιο φυσικό από μια μητέρα να ταϊζει το μικρό της παιδί.

Πέρσι η κάτω βουλή και η Γερουσία της χώρας αποφάσισαν να επιτρέπεται ο θηλασμός στην αυστραλιανή βουλή αλλά πέρασε ένας χρόνος μέχρι αυτό να γίνει στην πράξη.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>