Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες -Γιάννης Ανδρουλιδάκης της Πρωτοβουλίας Ροσινάντε

Ρατσισμός και αντιφασισμός στην πλατεία Βικτωρίας
Φωτογραφία-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Στην πλατεία Βικτωρίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη 1/10 δύο παράλληλες συγκεντρώσεις.
Μία ενάντια στο ρατσισμό και τις συγκεντρώσεις μίσους από αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις. Στο φακό του left μίλησαν οι Πέτρος Κωνσταντίνου, Δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης, της Πρωτοβουλίας Ροσινάντε.
Και μία από αγανακτισμένους κατοίκους» οι οποίοι μάλιστα καλούσαν τους καταστηματάρχες να κλείσουν τα μαγαζιά τους συμβολικά μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Κανένα μαγαζί της πλατείας δεν ήταν κλειστό ενώ οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπέρασαν τα 20-30 άτομα.
Ο φακός του left πήγε επίσης στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου όπου μεταφέρθηκαν με λεωφορεία οι πρόσφυγες της πλατείας Βικτωρίας προκειμένου να προστατευθούν από το κρύο.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>