ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ – 16/4/15

Το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και ο Μιχάλης Μεσσήνης παρουσιάζουν τον αναγνωρισμένου κύρους Διευθυντή Ορχήστρα Ανδρέα Πυλαρινό, ο οποίος έχει αναλάβει την Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤopen. Ο μαέστρος μας μιλάει για τις λαμπρές σπουδές που έχει κάνει στη χώρα μας και το εξωτερικό, και στη συνέχεια αναφέρεται στη δουλειά που γίνεται στην ορχήστρα.

Η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ERT Open δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη του ταλέντου των σπουδαστών και την αξιοποίηση της νέας γενιάς μουσικών οι οποίοι δεν μπορούν να εκφραστούν μουσικά σε κάποιο ορχηστρικό σχήμα.

Η ιδέα προέκυψε από τις δεκάδες συναυλίες που πραγματοποιήσαμε στο προαύλιο της ΕΡΤ από την ημέρα που η φασίζουσα κυβέρνηση των ανδρείκελων έριξε το μαύρο στη ζωή μας στις 11 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2013 που τα ΜΑΤ κατέλαβαν το Ραδιομέγαρο, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας. Αυτό που έλειπε από τις εκδηλώσεις αυτές ήταν οι νεανικές ορχήστρες συμφωνικής μουσικής.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ορχήστρα στο e-mail: ertopenorchestra.youth@gmail.com

Ήχος:
Γιώργος Βώβος

Κάμερα:
Γιάννης Ασημακόπουλος

Μοντάζ – Σκηνοθεσία:
Γεράσιμος Αντύπας

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>