Αυτή τη φορά ψηφίζω για το περιβάλλον – Χρήστος Ζερεφός

Συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς με θέμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας» συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κηφισιάς και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Χρήστος Ζερεφός, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, με θέμα «Το κλίμα από τον Αριστοτέλη στο σήμερα και στο μέλλον της Ευρώπης».

Γιατί μας απασχολεί το κλίμα; Τι αλλαγές προβλέπονται στην καθημερινότητά μας και τι αλλαγές έχουν ήδη επέλθει λόγω της κλιματικής αλλαγής; Πόσο επιβλαβή είναι τα αέρια που εκπέμπουν οι ανθρώπινες δραστηριότητες στην ατμόσφαιρα; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EuroparlTV

«Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές 2019»

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>