Αυτοδιοίκηση

Κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμων, Περιφερειών, Επιμελητηρίων και των εκπροσώπων της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής, αλλά και της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης, ανοίγει η νέα εκπομπή @υτοδιοίκηση με την Κέλλυ Κο­ντογεώργη, που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 22.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο και να αναδείξει τα προβλήματα, που αντιμετω­πίζουν οι τοπικές κοινωνίες, την πραγματικότητα της Ελληνικής Περιφέρειας, καθώς και τα ι­διαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου και περιοχής, τα οποία πολλές φορές δεν λαμβάνονται υ­πόψη στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη πολιτικών προς όφελος των πολιτών.

Στην πρώτη εκπομπή @υτοδιοίκηση, που θα προβληθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11.00, θα βρεθούν στο επίκεντρο η διαχείριση της πανδημίας και οι προτάσεις της Περιφέρειας, αλλά και των Δήμων για τον εκσυγχρονισμό των ΟΤΑ.

Η Κέλλυ Κοντογεώργη συζητά με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, την Πε­ριφερειάχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη,
τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνστα­ντίνο Αγοραστό και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Στο studio ο δημοσιογράφος Μάκης Μοσχοβούδης διευθυντής του site aftodioikisinews.gr, αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες των ΟΤΑ.

@υτοδιοίκηση

Έναρξη εκπομπής αυτή την Κυριακή 18/10 στις 11.00 και σε επανάληψη την Τρίτη 20/10 στις 22.00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr