Αυτός και ο Άλλος | Κατερίνα Παπουτσάκη | 16/10/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Μια πολυτάλαντη γοητευτική γυναίκα και πολύ καλή ηθοποιός μπαίνει ανάμεσα στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει με ενθουσιασμό για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την καινούργια σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια» και για τον ρόλο της ως μαμάς τριών παιδιών σε μια οικογένεια που ζει στην Αθήνα μιας άλλης εποχής.

Θυμάται τα παιδικά της χρόνια, τα πρώτα ερεθίσματα που την οδήγησαν στην υποκριτική και τη “μέθεξη” που ένιωσε στον πρώτο ρόλο της, που γράφτηκε ανεξίτηλα μέσα της. Ακόμη, αναφέρεται στους ρόλους που την καθόρισαν, όπως και στον ρόλο που δεν θα ξαναέκανε, αλλά στην προσωπική της ζωή, στην οικογένειά της, στη γνωριμία και στη σχέση της με τον σύζυγό της και τoν ρόλο της ως μαμάς δύο μικρών αγοριών στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, μιλάει για τη σχέση της με τα social media και αποκαλύπτει αγαπημένες συνήθειες που μοιράζεται με τους δύο γιους της.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr