ΜπΑΤσος

Φωτογραφία-ερωτήσεις-επεξεργασία βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Στον Πολυχώρο Vault συνεχίζεται να παρουσιάζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία το έργο του Ισπανού συγγραφέα Félix Estaire, “ΜπΑΤσος” σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και με τους Μπάμπη Χατζηδάκη και Άρτεμις Ορφανίδου στους δύο ρόλους του πατέρα και της κόρης. Τη μετάφραση του έργου από τα ισπανικά υπογράφει η Κατερίνα Χριστοδούλου.
Το έργο του Félix Estaire, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε, θίγει το θέμα της αστυνομικής βίας μέσα από τη σύγκρουση ενός πατέρα, αστυνομικού των ΜΑΤ, με τις απόψεις της κόρης του με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος σε μια διαδήλωση.
Με τη σκηνοθέτιδα και τους δυο πρωταγωνιστές ο Άγγελος Καλοδούκας είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το έργο και τον προβληματισμό που προκαλεί.
Η παράσταση κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2016. ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus, Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός.
Οι συντελεστές:
Συγγραφέας: Félix Estaire
Μετάφραση: Κατερίνα Χριστοδούλου
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Σκηνικά-κοστούμια: Αγγελίνα Παγώνη
Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης
Κινησιολογία: Αναστασία Γεωργαλά
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας
Video Art: gcldp Γιώργος Συμεωνίδης, Άρτεμις Σταθάκου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάριος Παϊτάρης
Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη
Επικοινωνία παράστασης: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>