Διασκεδάζοντας με τον κύριο Σλόουν

Διασκεδάζοντας με τον κύριο Σλόουν
Φωτογραφίες-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Σε μια χωματερή, βρίσκεται ένα σπίτι αυθαίρετο όπου ζει η Κάθυ, μια εκρηκτική σαραντάρα, ο αδελφός της Εντ, φαινομενικά αξιοσέβαστος επιχειρηματίας και ο μισότυφλος πατέρας τους Κεμπ. Εκεί καταφθάνει ως νοικάρης ο κύριος Σλόουν, ένας νεαρός μυστηριώδης γόης. Η Κάθυ και ο Εντ γίνονται θύματα της γοητείας του κυρίου Σλόουν, ο οποίος εξελίσσεται σε επιβήτορα και των δύο, αφεντικό και δυνάστης τους. Ο μόνος που γνωρίζει το σκοτεινό παρελθόν του κυρίου Σλόουν είναι ο Κεμπ. Η σύγκρουση της Κάθυ με τον αδελφό της Εντ για το ποιος θα κατακτήσει τον Σλόουν οδηγεί σε αποκαλύψεις και απροσδόκητες ανατροπές.
Σε αυτήν τη μαύρη κωμωδία, η κοφτερή ματιά του συγγραφέα Τζο Όρτον γίνεται ο καθρέφτης που αντανακλά μια κοινωνία με σχέσεις, δημόσιες και ιδιωτικές, αλλοιωμένες από αμοραλισμό και καταπιεσμένα πάθη.
Πρόκειται για μια ασυνήθιστη, σουρεαλιστική, αναρχική ματιά στην κοινωνία που καταρρίπτει όλα τα ταμπού. Η σάτιρα του ‘Ορτον δημιουργεί ένα κοινωνικό σύμπαν που οι άνθρωποι συμπεριφέρονται αφιονισμένα, παρανοϊκά, αλλά που διαρκώς μας φέρνει στο νου τη δική μας ορθολογική αστική κοινωνία. Οι ηθοποιοί της παράστασης την υποστηρίζουν με το εξαιρετικό ταλέντο τους και η εξπρεσιονιστική σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά λειτουργεί απολύτως για να αναδείξει το πλούσιο σε νοήματα και συναισθήματα έργο του Όρτον. Το αποτέλεσμα είναι το κοινό να συνεπαίρνεται από την παράσταση και ενθουσιασμένο να ξεσπά σε γέλια διαρκώς. Μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση.
Αγγέλων βήμα – τόπος συνάντησης Ανατολής – Δύσης
Σατωβριάνδου 36
Σταθμός Μετρό Ομόνοια
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, κάθε Κυριακή στις 19:00

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>