Δύο προφυλακίσεις για την εγκληματική οργάνωση στην Καλαμάτα | 31/05/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Μετά από 18 ώρες απολογίας το Σάββατο 30/5 για τους πέντε κατηγορούμενους για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στην Καλαμάτα, οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Οι κατηγορίες είναι εκβιασμός, ξέπλυμα χρήματος, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αναβολικά, οπλοκατοχή, βαριές σωματικές βλάβες. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται και γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής.

Για σήμερα Κυριακή 31/5 έχουν κληθεί από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, άλλοι έξι.

Μεταξύ των δύο προφυλακιστέων είναι και ο και ο φερόμενος ως εγκέφαλος για τη μεγάλη ληστεία των έξι εκατομμυρίων το 2004 στην Εθνική Τράπεζα πριν από μερικά χρόνια. Ο ίδιος αποφυλακίστηκε το 2019 είχε διοριστεί στην Τράπεζα λόγω απώλειας συγγενικού του προσώπου από ληστεία σε τράπεζα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης εκφράζουν την άποψη ότι δεν είναι επαρκή τα στοιχεία που προκύπτουν.

Ο ξυλοδαρμός ενός επιχειρηματία πριν από μερικούς μήνες, φαίνεται να είναι το περιστατικό που οδήγησε τις διωκτικές αρχές να ξεκινήσουν τις έρευνές τους.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>