Έφοδος στον Ουρανό: συνέντευξη Σωτήρης Αλεξίου

Φωτογραφία-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Tο ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2019 «Ταξίδι #4: Έφοδος στον Ουρανό» θα διεξαχθεί στο Άλσος Στρατού (Γουδή – πλησίον Μετρό Κατεχάκη) στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Με την ευκαιρία αυτή, το left.gr πήρε μια μικρή συνέντευξη από τον Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, τον Σωτήρη Αλεξίου. Μαζί του μιλάμε για το πρόγραμμα του φεστιβάλ, τις κύριες πολιτικές συζητήσεις που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκειά του.
Ο Σωτήρης Αλεξίου αναφέρεται στη συνέντευξη και για τις πολιτικές διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα και κυρίως πριν τις εθνικές εκλογές, δέχθηκε ένα τεράστιο κύμα ανθρώπων που είτε βοήθησαν είτε οργανώθηκαν στον όλο αγώνα που δώσαμε. Για μας από κει ξεκίνησε η διαδικασία μαζικοποίησης και ανάπτυξης της οργάνωσής μας και από δω και πέρα θα ακολουθήσουμε μαζί με το κόμμα μια πορεία ανοίγματος στην κοινωνία. Όχι μόνο στις οργανωμένες πολιτικές δυνάμεις, αλλά κυρίως θέλουμε να ανοιχτούμε σε όλο αυτόν τον κόσμο που πίστεψε και στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια. Να μάθουμε να ακούμε τον απλό λαϊκό κόσμο και να μπορέσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε ένα μαζικό λαϊκό κόμμα, το οποίο θα εκφράζει τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και κυρίως της νέας γενιάς».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr