Εγκαίνια “Το Στέκι της Ευρώπης”

Εγκαινιάστηκε στις 11/12 ένας νέος χώρος συνάντησης και διαλόγου για ευρωπαϊκά θέματα!

Το “Στέκι της Ευρώπης” θα στεγάζεται στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, Σύνταγμα) και θα φιλοξενεί πρωτοβουλίες και δράσεις ενεργών πολιτών και φορέων με στόχο την ανάπτυξη διαλόγου για το μέλλον της Ευρώπης.

200 πολίτες, φορείς και οργανώσεις, που αποτελούν τον πυρήνα αυτής της προσπάθειας, θα παραλάβουν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάρτες μέλους.

Παρακολουθήσετε ζωντανά τη πρώτη εκπομπή μας από το χώρο αυτό, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο ΝGradio.gr με θέμα “Νέοι και Ευρώπη”. Στην εκπομπή συμμετείχαν 10 οργανώσεις νέων καθώς και Ευρωβουλευτές.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>