Εκπρόσωπος Συνδικάτων Βιομηχανίας: Στόχος να κινητοποιήσουμε τους εργαζόμενους

Πορεία προς το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν συνδικάτα της Αττικής από τον κλάδο της Βιομηχανίας, τα οποία συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Ομόνοιας.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Εκπρόσωπος των συγκεντρωμένων δήλωσε ότι η διαμαρτυρία είχε σαν στόχο όχι να πείσει τον υπουργό Εργασίας -από τον οποίο, όπως είπε, δεν περιμένουν λύσεις- , αλλά να κινητοποιήσει τους εργαζομένους, προκειμένου να μην περάσουν εύκολα τα νέα μέτρα «που φέρνουν για να τσακίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Στο κάλεσμά τους, τα συνδικάτα ζητούσαν κλιμάκωση του αγώνα για τις εθνικές συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, για τις συντάξεις, για κοινωνικές παροχές, καθώς και για προστασία των ανέργων.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>