Ένα φανταστικό κούρεμα: μια ταινία μικρού μήκους #EUANDME

Η ΕΕ στηρίζει νέους ταλαντούχους κινηματογραφιστές

-Η ΕΕ έθεσε στη διάθεση του κοινού πέντε ταινίες μικρού μήκους, έργα νέων ανερχόμενων κινηματογραφιστών, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής εκστρατείας # EUandME.

-Οι πέντε κινηματογραφιστές είναι νικητές του διαγωνισμού # EUandME για νέους σκηνοθέτες. Οι ταινίες επελέγησαν από κριτική επιτροπή επαγγελματιών σκηνοθετών και στη συνέχεια τέθηκαν σε δημόσια ψηφοφορία για να επιλεγούν οι νικητές.

-Οι ταινίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό κόμβο #EUandME ( europa.eu/euandme ), σκοπό έχουν να προβάλουν τα δικαιώματα των νέων Ευρωπαίων και τα οφέλη που αυτοί αποκομίζουν χάρη στην ΕΕ. Επικεντρώνονται σε θέματα που αφορούν τους νέους, όπως οι δεξιότητες και η επιχειρηματικότητα, η βιωσιμότητα, η κινητικότητα, η ψηφιακή εποχή και τα δικαιώματα.

Ένα φανταστικό κούρεμα: μια ταινία μικρού μήκους #EUANDME

Σκηνοθεσία Vlad MUKO, Εσθονία (Δεξιότητες & επιχειρηματικότητα)

Ένας νέος άνδρας επισκέπτεται τον πατέρα του που ονειρεύεται να ανοίξει το δικό του κουρείο αλλά φοβάται ότι το κόστος θα είναι υπερβολικό. Ύστερα από την απόρριψη της αίτησης του πατέρα για δάνειο, ο γιος συλλαμβάνει μια πρωτότυπη ιδέα για να περιορίσει τα έξοδα και να βοηθήσει τον πατέρα του να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησέ μας στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/
https://twitter.com/EEAthina
https://www.instagram.com/ee_athina/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr