Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου τα διορθωμένα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Μέσα στο πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμα τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να καταβληθεί η πρώτη δόση ως το τέλος του μήνα αυτού.

Αυτό ισχύει για όλους τους φορολογούμενους έπειτα από τις ανακοινώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση τις οποίες οι πρώτη δόση πληρωμής του φόρου μετατίθεται κατά ένα μήνα προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη που προέκυψαν από την πρώτη εκκαθάριση.

Στους 4000 ιδιοκτήτες οικοπέδων σε περιοχές εκτός αντικειμενικού συστήματος στους οποίους προέκυψαν μεγάλες επιβαρύνσεις από την πρώτη εκκαθάριση θα γίνει νέα εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ με διορθώσεις στις παραμέτρους υπολογισμού.

Στις περιοχές αυτές όπως έχει ήδη ανακοινώσει και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα γίνει εκκαθάριση με βάση τις περσινές τιμές οικοπέδων οι οποίες είχαν ληφθεί υπόψη για τον υπολογισμό του ΦΑΠ.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2014

AMNAwebTV

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr