Ομάδα ΔΕΛΤΑ Ενοχοποίηση Πολίτη

Το ότι τα μπουκάλια μπαίνουν σε μία τσάντα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (σε νομικό επίπεδό), ασχέτως του τι είχε συμβεί πριν ή μετα.

Τα μπουκάλια μολώτοφ θεωρούνται αποδεικτικό στοιχείο και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα έπρεπε οι αστυνομικοί να τα βάζουν όπου θέλουν.

Το βίντεο γυρίστηκε από τον κινηματογραφιστή Μάνο Τσίζεκ, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει κανένα ειδικό μοντάζ που παραποιεί τα γεγονότα. Η λήψη του πλάνου ξεκίνησε επί της οδού Ομήρου, και στη συμβολή της με τη Σταδίου η κάμερα στράφηκε προς τα αριστερά, καταγράφοντας τα όσα φαίνονται στο βίντεο.

Ό,τι και να συνέβη νωρίτερα απλά δεν έχει καταγραφεί γιατί δεν είχε φτάσει – απ’ όσο γνωρίζουμε – ακόμα κάποια κάμερα εκεί για να το καταγράψει.

Δεν επιθυμούμε να υποθέσουμε το τι ακριβώς μπορεί να είχε συμβεί νωρίτερα. Αυτό ευελπιστούμε να το κάνει με σωστό τρόπο η δικαιοσύνη. Επιθυμία μας είναι να φανεί καθαρά τι ακριβώς συμβαίνει στην διάρκεια του βίντεο.

Μεταφορτώθηκε στις 31 Δεκ 2011

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>