Ένταση στην περιοχή του Πολυτεχνείου

Περίπου 100 άτομα με κουκούλες βγήκαν από το κτήριο Γκίνη του Ιδρύματος στη συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη, που τελεί υπό κατάληψη και πετούν βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα προς στις αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την αστυνομία, αντικείμενα προς τις δυνάμεις ασφαλείας πετούν και άτομα από ταράτσες κτηρίων της περιοχής.
Με χρήση χημικών «απάντησε» η αστυνομία στους κουκουλοφόρους που νωρίτερα πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα εναντίον των δυνάμεων της.
Οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δυο διαφορετικές ομάδων των 80-100 ατόμων η κάθε μία, συνεχίζουν τις ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου είναι αυτή την ώρα αποπνικτική λόγω των χημικών.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>