Επιλέγουμε ψαρικά υπεύθυνα με το WWF Fish Guide!

Τι κοινό έχουν ένας ιχθυοπώλης, ένας σεφ και ένας καταναλωτής; Γιατί ο ιχθυοπώλης δεν πρέπει να προσφέρει στους πελάτες του ποτέ γόνο; Τι πρέπει να προσέχει ο σεφ στις προμήθειές του και γιατί οφείλει να αποκλείει από το μενού απαγορευμένα και απειλούμενα είδη, όπως οι πετροσωλήνες και ο γαλέος; Πώς μπορούμε ως καταναλωτές να προστατεύσουμε τα ψάρια και τις θάλασσές μας κάνοντας πιο υπεύθυνες αγοραστικές επιλογές;
Το WWF Ελλάς δημιούργησε ένα νέο βίντεο, με σκοπό να δείξει πώς όλοι μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε την υπεραλίευση και να βοηθήσουμε να διατηρηθεί το εισόδημα των ψαράδων, αλλάζοντας απλά τις καταναλωτικές μας συνήθειες!

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>