ΕΡΓΟ LIFE – IP 4 NATURA. Για την επανεκκίνηση του Νatura 2000 στην Ελλάδα(02/06/2018)

Aυτό το Σάββατο η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ μαθαίνει για το πρώτο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα LiFE στα χρονικά που απέσπασε η Ελλάδα και την υπόσχεση για επανεκκίνηση του Natura 2000 πάνω σε πιο σωστές βάσεις.
Η Ματρώνη Δικαιάκου συζητάει με εκείνους που εργάστηκαν για να απονεμηθεί στην Ελλάδα το μεγαλύτερο πρόγραμμα για το Περιβάλλον, το σχεδίασαν, δεσμεύτηκαν να εισφέρουν πόρους και έχουν ήδη αρχίσει να μοχθούν ώστε τα επόμενα 8 χρόνια για να έχει επιτύχει την ισορροπία μεταξύ των αναγκών του φυσικού περιβάλλοντος και της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Στο στούντιο: ο Γιώργος Πατρίκιος Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, αρχιτέκτων- πολεοδόμος και επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης, ο Γιάννης Μητσόπουλος Επιστημονικώς υπέυθυνος και συντονιστής του LIFE-IP 4 NATURA στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Ιόλη Χριστοπούλου υπεύθυνη πολιτικής για το φυσικό Περιβάλλον στο WWF Ελλάς και ο Πάνος Κορδοπάτης, δασολόγος, υπεύθυνος του Προγράμματος στην Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Μέσω Skype παρεμβαίνουν οι αρμόδιοι ακαδημαϊκοί και διοικητικοί παράγοντες των πανεπιστημίων Πατρών και Θράκης, των περιφερειών Αττικής και Κρήτης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr