Εθελοντές ενημερώνουν τους πολίτες για τις ευρωεκλογές, στο Σύνταγμα

Εθελοντές της πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αυτήτηφοράψηφίζω.eu ενημερώνουν τους πολίτες για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, στην πλατεία Συντάγματος, στο περίπτερο του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων.
Η δράση αυτή είναι μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εν όψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, με σύνθημα «Αυτή τη φορά ψηφίζω».
Η online πλατφόρμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω» είναι ένα μη κομματικό εργαλείο μέσω του οποίου οι ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια ενημέρωσης και κινητοποίησης όλο και περισσότερων πολιτών, όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές του Μαΐου. Για όποιον το επιθυμεί, η πλατφόρμα του δίνει τη δυνατότητα να γίνει εθελοντής, διαδικτυακά ή στην τοπική του κοινότητα. Ως εθελοντής μπορεί να βοηθήσει τη διαδικτυακή ομάδα ή την τοπική του ομάδα με τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται ενόψει των εκλογών, ενώ μπορεί ακόμη και να οργανώσει μια εκδήλωση για την προώθηση της ψήφου και της ενεργούς συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές Εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Αθηνά Καστρινάκη
Εικονολήπτης: Αλέξανδρος Ρεμούνδος

«Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές 2019»

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>