Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 13ο | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Ακούμε τον αφηγητή να μιλά περιληπτικά για το μυστήριο της εξαφάνισης του ΜΑΝΩΛΗ και τους κινδύνους που διατρέχει η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ από τους τρεις συνωμότες. Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ, το Λαχανιασμένο ΛΑΧΑΝΟ, τρέχει να προλάβει τους τρεις συνωμότες.
Ο πληροφοριοδότης, το ΚΑΡΠΟΥΖΙ, μπαίνει στη σκηνή των τριών συνωμοτών και τους δίνει το χάρτη. Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ το ΛΑΧΑΝΟ τους κρυφακούει. Εισβάλλει μέσα στη σκηνή, γίνεται εμπλοκή και κλέβει το χάρτη. Το πλάνο έχει μεταφερθεί στο γήπεδο της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, όπου αρχίζει το ματς και ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ φτάνει με τον ΑΣΤΥΝΟΜΟ μεταμφιεσμένο σε σακούλα. Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ τρέχει λαχανιασμένος να φτάσει στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, για να τους ειδοποιήσει για την επίθεση των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ. Έξω από το γήπεδο ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ και ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ σκέφτονται μια λύση για να μπουν κρυφά.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 07/02/1986
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ # Φρουτοπία

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr