Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 7ο | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Ο δημοσιογράφος ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του ΜΑΝΑΒΗ. Φτάνει στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ και συνομιλεί με τους κατοίκους, προκειμένου να ανακαλύψει στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στο ΜΑΝΑΒΗ.
Στο εργαστήριο του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟΥ, συναντάει τον ΒΛΑΣΗ το ΒΛΗΤΟ και τον ρωτάει για την εξαφάνιση. Λίγο αργότερα συναντά τον ΑΣΤΥΝΟΜΟ και μιλούν για διάφορους ύποπτους, ενώ οι κάτοικοι της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ διασκεδάζουν σε χορευτικό κέντρο.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 27/12/1985
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr