Φρουτοπία Σ2 | Επεισόδιο 12ο | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Κάτω από το δωμάτιο του ΘΑΝΟΥ και της ΜΑΡΟΥΛΙΤΑΣ, στα θεμέλια, τα δύο φρούτα δραπέτες βγαίνουν σκάβοντας στο υπνοδωμάτιο του ΘΑΝΟΥ και της ΜΑΡΟΥΛΙΤΑΣ και παίρνουν από το κομοδίνο του ΘΑΝΟΥ το ξυπνητήρι και τα δυναμωτικά χάπια που θα χρησιμοποιούσε στον αυριανό αγώνα.
Την επομένη, στο κατάμεστο στάδιο, τα φρούτα περιμένουν να αρχίσει ο αγώνας. Ο ΘΑΝΟΣ καθυστερεί ψάχνοντας τα δυναμωτικά χαπάκια χωρίς αποτέλεσμα. Η ΦΡΟΥΦΡΟΥ αρχίζει την παράσταση σε άδειο θέατρο, ενώ όλοι βρίσκονται στο στάδιο. Καθώς βλέπουμε τον ΘΑΝΟ να κατευθύνεται στο στάδιο, ο αφηγητής προϊδεάζει για αυτά που πρόκειται να συμβούν στο επόμενο και τελευταίο επεισόδιο.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1986
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr