Φρουτοπία Σ2 | Επεισόδιο 7ο | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ, δημοσιογράφος απεσταλμένος στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, πηγαίνει στο θέατρο και παρακολουθεί τις ετοιμασίες της παράστασης για την επέτειο της απελευθέρωσης της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ.
Ο ΛΑΚΗΣ ο ΛΩΤΟΣ κι η ΒΕΑΤΡΙΚΗ το ΣΠΑΡΑΓΓΙ μαθαίνουν ότι υπάρχει ένας χρησμός, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει κάποτε να σώσουν τη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ. Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ το ΜΗΛΟ κινδυνεύει να σκοτωθεί από το εκρηκτικό πορτατίφ που του έκανε δώρο ο Τενόρος ΦΑΛΤΣΑΔΟΡ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1986
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr