Γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων (Μέρος β’) (26/05/2018)

Αυτό το Σάββατο, η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ επιστρέφει στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των προσωπικών δεδομένων, ένα μήνα μετά την πρώτη γνωριμία μαζί του και την ημέρα που όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να τον θέσουν σε ισχύ.
Η Ματρώνη Δικαιάκου συνομιλεί με την Λίλιαν Μήτρου νομικό εξειδικευμένη σε θέματα προσωπικών δεδομένων, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και Πρόεδρο της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής που προσάρμοσε το ελληνικό δίκαιο στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.
Μια δεύτερη ανάγνωση, μετά την συνάντηση του Μάρκ Τζούγκερμπεργκ με τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου και την υπό εξέταση εξάμηνη περίοδο προσαρμογής για όσους από τους «28» δεν είναι έτοιμοι.
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ Σάββατο 26 Μαϊου στις 10 το πρωϊ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>