Γεύσεις απο Ελλάδα 13Απρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Μαγειρεύουμε τις κλασσικές φακές, ετοιμάζουμε τα παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι και βάφουμε κόκκινα Πασχαλινά αβγά. Ημέρα αφιερωμένη στο Μυστικό Δείπνο, στην προδοσία του Ιούδα, στη σύλληψη του Ιησού, στην Άρνηση του Πέτρου και στην καταδίκη του Χριστού από τον Καϊάφα. Παραδοσιακά την ημέρα αυτή, βάφουμε τα αβγά και ετοιμάζουμε τα πασχαλινά μας τσουρέκια. Ενημερωνόμαστε για τη σημασία της Μεγάλης Πέμπτης και τη διατροφή των γιορτινών ημερών ανά την Ελλάδα. Ο σεφ Φίλιππος Παπασπύρου μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη βάφουν με φυσική βαφή από λαχανικά τα αυγά και ζυμώνουν μυρωδάτα τουρέκια σνακ που το ονομάζει “κόκκινο μπρόκολο” για να το πάρουμε μαζί μας. Συνδεόμαστε με το νησί της Αποκάλυψης την Πάτμο και με τον ζαχαροπλάστη Χριστόδουλο Κούμανη που μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της παράδοσης και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Αστερία Σταματάκη μας δίνει τις συμβουλές της για το τι να προσέξουμε όταν καταναλώνουμε τα γλυκά της Λαμπρής.Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>