Γεύσεις απο Ελλάδα «Αγκινάρα» 30Μαρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Η σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μια δροσερή σαλάτα αβοκάντο με μαριναρισμένο γαύρο και φρέσκιες αγκινάρες και Τάρτα με αγκινάρες, ανθότυρο, μάραθο και παπαρουνόσπορο. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει δροσερές αγκινάρες με γιαούρτι για να τις πάρουμε μαζί μας. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Βαγγέλης Λυκουρέντζος από τα Ίρια μας μαθαίνει τη διαδρομή της αγκινάρας από την καλλιέργια, τη συγκομιδή της μέχρι την κατανάλωση και ο διατροφολόγος – διαιτολόγος Γιάννης Κάλφας μας ενημερώνει για τις ιδιότητες της αγκινάρας και τα θρεπτικά της συστατικά.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>