Γεύσεις απο Ελλάδα «Αμύγδαλο» 25Απρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το αμύγδαλο είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Τρίτη 25 Απριλίου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του αμυγδάλου. Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη φιλέτο χοιρινό σε κρούστα αμυγδάλου με σαλάτα από πατζάρια και ψητά αμύγδαλα και ρυζόγαλο με καραμελωμένα αμύγδαλα και εσπεριδοειδή. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα γρήγορο γλυκό με αμύγδαλο για να το πάρουμε μαζί μας. Ο καλλιεργητής και παραγωγός ξηρών καρπών Παναγιώτης Βενετσάνος μας μαθαίνει τη διαδρομή του αμυγδάλου από το δέντρο μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση και ο διατροφολόγος – διαιτολόγος Δημήτρης Πέτσιος μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του αμυγδάλου και τα θρεπτικά του συστατικά

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>