Γεύσεις απο Ελλάδα «Αβοκάντο» 26Απρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το αβοκάντο είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Τετάρτη 26 Απριλίου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του αβοκάντο. Ο σεφ Γιώργος Λέκκας μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μια δροσερή σαλάτα με αβοκάντο, τόνο και σος γιαούρτι και μια πάστα με αβοκάντο και φρούτα του δάσους ειδική για vegans. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα ανοιχτό σάντουιτς με κρέμα αβοκάντο για να το πάρουμε μαζί μας. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Γιώργος Καλλιτεράκης από την Κρήτη μας μαθαίνει τη διαδρομή του αβοκάντο από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση και ο διατροφολόγος – διαιτολόγος Σταμάτης Μουρτάκος μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του αβοκάντο και τα θρεπτικά του συστατικά.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>