Γεύσεις απο Ελλάδα «Αυγοτάραχο» 18Μαϊ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Ενημερωνόμαστε για του ελληνικού αβγοτάραχου. Ο σεφ Γιάννης Λιάκου μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη λιγκουίνι με αβγοτάραχο και ταρτάρ μανιταριών με αβγοτάραχο. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα νόστιμο μεζέ με αβγοτάραχο για να το πάρουμε μαζί μας. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή του αβγοτάραχου από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση από τον Πέτρο Παραγυιό από το Μεσολόγγι και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Ελένη Τσαχάκη μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του αβγοτάραχου και τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά. Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>