Γεύσεις απο Ελλάδα «Χωρίς λάδι» 12Απρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Μαγειρεύουμε δύο νηστίσιμες συνταγές με λαχανικά και όσπρια χωρίς λάδι. Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αμαρτωλής γυναίκας που μετανόησε, πίστεψε στο Χριστό και άλειψε τα πόδια Tου με μύρο. Ψάλλεται το τροπάριο που έγραψε η μοναχή Κασσιανή. Ενημερωνόμαστε για την σημασία της Μεγάλης Τετάρτης και των διατροφικών συνηθειών των ημερών. Ο σεφ Χρήστος Ξεραξούδης έρχεται από την Πάτμο και μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη αλάδωτη μανιταρόσουπα και αλάδωτη οσπριάδα στον φούρνο. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Μιχάλης Σκουτέλης μας μαθαίνει τη διαδρομή των οσπρίων από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Βασιλική Κούργια μας ενημερώνει για τη διατροφή των ημερών που απομένουν μέχρι το Πάσχα ενώ μας δίνει συμβουλές για το πώς να περάσουμε από τη νηστεία στα εδέσματα των γιορτών.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>