Γεύσεις απο Ελλάδα «Γραβιέρα» 29Μαρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Η γραβιέρα είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του διάσημου ελληνικού τυριού. Ο σεφ Ρήγας Ρηγόπουλος μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη πολέντα ή αλλιώς «μπομπότα» με γραβιέρα και σάλτσα και μοσχάρι με γραβιέρα. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα πικάντικο σάντουιτς με γραβιέρα για να το πάρουμε μαζί μας. Ο τυροκόμος Πάνος Μπαζιωτάκης από την Αρκαδία μας μαθαίνει τη διαδρομή τη διαδρομή της γραβιέρας από την παρασκευή της μέχρι την κατανάλωση και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Βασιλική Γρηγορίου μας ενημερώνει για τις ιδιότητες της γραβιέρας και τα θρεπτικά της συστατικά.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>