Γεύσεις απο Ελλάδα «Καρότο» 05Απρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το καρότο είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Τετάρτη 5 Απριλίου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του καρότου. Ο σεφ Παναγιώτης Ζήκος μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη καρότα ραγού με ξυνόμηλα και φωλιές από φύλλα κρούστας με καρότα και πορτοκάλι . Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα γρήγορο σνακ που το ονομάζει “ καρότο για όλες τις εποχές” για να το πάρουμε μαζί μας. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Σπύρος Δουρδουβέλας μας μαθαίνει τη διαδρομή του καρότου από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Βασιλική Κούργια μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του καρότου και τα θρεπτικά του συστατικά.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>