Γεύσεις απο Ελλάδα «Κρόκος Κοζάνης» 05Μαϊ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Ο κρόκος Κοζάνης είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Παρασκευή 5 Μαΐου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του θαυματουργού κρόκου. Ο σεφ Μπάμπης Γιάνναρης μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη παπαρδέλες με κοτόπουλο και κρόκο Κοζάνης και μια γλυκιά κρέμα με κρόκο Κοζάνης. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει μια αρωματική φρουτοσαλάτα με κρόκο για να την πάρουμε μαζί μας. Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κρόκου Κοζάνης Νίκος Πατσιούρας έρχεται από την Κοζάνη και μας μαθαίνει το πώς ο κρόκος από λουλούδι γίνεται μπαχαρικό τη διαδρομή του δηλαδή από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή μέχρι την κατανάλωση και ο διατροφολόγος – διαιτολόγος Δημήτρης Πέτσιος μας ενημερώνει για τις πολλές ιδιότητες του κρόκου και τα θρεπτικά του συστατικά.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>