Γεύσεις απο Ελλάδα «Μαρούλι» 17Απρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το μαρούλι είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Δευτέρα 17 Απριλίου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του μαρουλιού και τις χρήσεις του. H μαγείρισσα Ντίνα Χαρίση μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη το κρέας που περίσσεψε από το Πάσχα με μαρούλι φτιάχνοντας δύο παραδοσιακές συνταγές: μαρουλοντολμάδες και φρικασέ με μαρούλι. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει μια ανοιξιάτικη μαρουλοσαλάτα για να την πάρουμε μαζί μας. Ο καλλιεργητής και παραγωγός φυλλωδών λαχανικών Αντώνης Βεζύρογλου μας περιγράφει τη διαδρομή του μαρουλιού από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή του μέχρι την κατανάλωση και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Βασιλική Γρηγορίου μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του μαρουλιού και τα θρεπτικά του συστατικά.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>