Γεύσεις απο Ελλάδα «Μοσχάρι» 02Μαϊ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το μοσχάρι είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Τρίτη 2 Μαΐου. Μαθαίνουμε όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο μοσχαρίσιο κρέας. Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κεφτεδάκια με κοπανιστή και μοσχαρίσιο κρέας στο τηγάνι με λαχανικά. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα αρωματικό ρολό με μοσχάρι για να το πάρουμε μαζί μας. Ο Πάνος Πουρνάρας από την φάρμα Μπράλου μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για το μοσχαρίσιο κρέας και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Τίνα Αντωνίου μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του μοσχαρίσιου κρέατος και τα θρεπτικά του συστατικά.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>