Γεύσεις απο Ελλάδα «Μπακαλιάρος» 24Μαρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου προετοιμάζουμε το τραπέζι της οικογένειας για την 25η Μαρτίου. Ο σεφ Ιωάννης Αυγερινός μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη τις δυο εκδοχές του παραδοσιακού μπακαλιάρου. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει «κόκκινο δροσερό μπακαλιάρο» για να τον πάρουμε μαζί μας. Ο Θοδωρής Κακούρης μας ενημερώνει για τον μπακαλιάρο και τα θαλασσινά που μπορούμε να καταναλώσουμε την 25 η Μαρτίου και η βιολόγος – διαιτολόγος Κατερίνα Βλάχου μας μαθαίνει τη διατροφική αξία του μπακαλιάρου, τα οφέλη του σκόρδου και μας δίνει τις συμβουλές της για την περίοδο της νηστείας.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>