Γεύσεις απο Ελλάδα «Πράσο» 04Μαϊ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το πράσο είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Πέμπτη 4 Μαΐου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του πράσου. Ο σεφ Κωνσταντίνος Αραμπάνος έρχεται από την Λιβαδειά και μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη χοιρινή τηγανιά με πράσο και ρύζι με πράσα και διάφορα λαχανικά. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα υγιεινό πρασόρυζο της στιγμής για να το πάρουμε μαζί μας. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Δημήτρης Τσανακαλιώτης μας μαθαίνει τη διαδρομή των πράσων από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή τους μέχρι την κατανάλωση και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Ελένη Τσαχάκη μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του πράσου και τα θρεπτικά του συστατικά.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>