Γεύσεις απο Ελλάδα «Ψάρι, το οικονομικό» 01Μαϊ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Το οικονομικό ψάρι είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Πέμπτη 27 Απριλίου. Μαθαίνουμε ποια είναι τα οικονομικά και θρεπτικά ψάρια που έχει σε πληθώρα η χώρα μας. Ο σεφ Κωνσταντίνος Κατσάμπας μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μια υγιεινή κακαβιά με μικρά οικονομικά ψαράκια και λαβράκι φρικασέ από τα ελληνικά ιχθυοτροφεία . Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα υγιεινό σνακ που το ονομάζει «μεζές σε σαλάτα» για να το πάρουμε μαζί μας. Ο ιχθυολόγος Βασίλης Κασμάς μας μαθαίνει το πώς λειτουργούν οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Ελλάδα, με τι τρέφονται τα ψάρια και πως μεγαλώνουν και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Βασιλική Κούργια μας ενημερώνει για τις ιδιότητες των οικονομικών ψαριών και τα θρεπτικά τους συστατικά. Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>