Γεύσεις απο Ελλάδα ««Σκόρδο»» 03Μαϊ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
ο σκόρδο είναι το υλικό της εκπομπής Γεύσεις από Ελλάδα, την Τετάρτη 3 Μαΐου. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του σκόρδου. Ο σεφ Παναγιώτης Παρατσώκας έρχεται από την Ρόδο και μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη αθερινοπιτάκια με σκορδάτη σάλτσα και φωλιά με χόρτα ξεροχύμηση. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μας ετοιμάζει ένα γρήγορο σνακ τη δική της «σκορδάτη λαδένια» για να την πάρουμε μαζί μας. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Ισαάκ Κυπάρογλου μας μαθαίνει τη διαδρομή του σκόρδου από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση και η διατροφολόγος – διαιτολόγος Αστερία Σταματάκη μας ενημερώνει για τις πολλές ιδιότητες του σκόρδου και τα θρεπτικά του συστατικά.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>