Γεύσεις απο Ελλάδα «Θαλασσινά» 11Απρ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Μαγειρεύουμε δύο νηστίσιμες συνταγές με θαλασσινά. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην παραβολή των Δέκα Παρθένων. Η παραβολή αυτή συμβολίζει την πίστη και την προνοητικότητα. Ενημερωνόμαστε για τη σημασία της Μεγάλης Τρίτης αλλά και τη σύνδεσή των θαλασσινών με τις ημέρες της νηστείας. Ο σεφ Νίκος Μιχαήλ μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη καραβίδες με το παραδοσιακό ζυμαρικό που ονομάζεται γκόγκλιες και χταπόδι στιφάδο. Ο Απόστολος Τρικαλιώτης μας μαθαίνει τα πάντα για τα θαλασσινά και ο διατροφολόγος – διαιτολόγος Γιάννης Κάλφας μας ενημερώνει για τις ιδιότητες των θαλασσινών και τα θρεπτικά τους συστατικά.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Eπιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου – Δημήτρης Αποστολίδης
Παρουσίαση:Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>