Η Αυλή των Χρωμάτων – Πρεμιέρα (19 Μαΐου2018) | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Μια όμορφη γυναικεία θεατρική παρέα έρχεται στο πλατό της πρώτης εκπομπής. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου Ρούλα Πατεράκη, με εξομολογητική διάθεση, μας μιλά για το θέατρο, τον έρωτα, αλλά και για τη Λούλα Αναγνωστάκη, τα έργα της οποίας θα ανεβάσει σε μια πρωτότυπη διασκευή το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Αθηνών.
Μαζί της, η ηθοποιός Μαρία Ζορμπά μάς μιλά για τη συνεργασία τους στο έργο του Γιάννη Μαυριτσάκη «Επίκληση της Γοητείας», το οποίο θα ανέβει στο Θέατρο Ροές στις 30 Μαΐου 2018.
Η σημαντική πρωταγωνίστρια Ιωάννα Παππά μάς μιλά για την Οφηλία του «Άμλετ» που ερμηνεύει κάθε βράδυ στο θέατρο «Άνεσις», αλλά και για τον δεκάχρονο ραφτάκο στο αριστουργηματικό και αυτοβιογραφικό «Το Μόνον της ζωής του ταξείδιον» του Γεωργίου Βιζυηνού.
Η Νικολέττα Βλαβιανού μάς «συστήνει» τη συγκλονιστική «Ευθαλία του Γαλατά» που παρουσιάζει στο Μικρό Γκλόρια, ενώ η νεότερη της παρέας, η Βασιλική Τρουφάκου, μας μιλά για τη Σελιμένη του «Μισάνθρωπου», που παρουσιάζεται αυτόν τον καιρό στο «Σύγχρονο Θέατρο».
Τις μουσικές ανάσες έχουν αναλάβει ο Χρήστος Παππάς με τους C Drain, αλλά και η Μικαέλα Δαρμάνη με την αισθαντική φωνή της, μας δίνει αφορμή για πιο προσωπικές συζητήσεις.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου
Παρουσίαση: Αθηνά Καμπάκογλου

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr