Η δύσκολη καθημερινότητα στη Χεβρόνα-Βίντεο 360°

Από μια ταράτσα ενός παλαιστινιακού σπιτιού στην Παλιά Πόλη της Χεβρόνας, η παρουσία ισραηλινών στρατιωτών φαίνεται πολύ μακριά, αν και στην πραγματικότητα είναι πολύ κοντά.

Στην οικογένεια που μένει σε αυτό το σπίτι προσφέρθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων, προκειμένου να δώσουν το σπίτι τους σε εποικιστές. Αλλά αρνήθηκαν γιατί δεν μπορούν να φανταστούν τους ευατούς τους να μένουν αλλού.

Η καρδιά της πόλης είναι πλέον σχεδόν άδεια. Το Ισραήλ που ελέγχει την Παλιά Πόλη, έκλεισε μαγαζιά προκειμένου να ζουν με ασφάλεια στον εβραϊκό θύλακα που βρίσκεται κοντά στον Τάφο των Πατριαρχών. Ιερός τόπος για μουσουλμάνους κα εβραίους.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>