Ι. Σαββίδης: Με ενδιαφέρει ο χώρος των media

Χαρούμενος που οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες προσέφεραν στον κρατικό προϋπολογισμό κοντά στα 250 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος της διαδικασίας, συγχαίροντας τους νικητές. Η κυβέρνηση στενοχώρησε τους σκεπτικιστές. Οι συμμετέχοντες απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν, σημείωσε ο κ. Σαββίδης.
Χαρακτήρισε επίσης τη διαδικασία «πρωτότυπη» αν και «θύμιζε κάπως φυλακή», για να προσθέσει ότι «η κυβέρνηση έδειξε ότι είναι σε θέση να διεκπεραιώσει τόσο δύσκολους και περίπλοκους διαγωνισμούς».
Ερωτηθείς εάν θα διεκδικήσει άδεια περιφερειακού σταθμού απάντησε: «Σίγουρα ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά κατανοώ πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος». «Το ότι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να είμαστε στο χωρο των media αυτό είναι βέβαιο», ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

http://www.naftemporiki.gr/story/1142971/dimoprasia-poioi-pairnoun-tis-tileoptikes-adeies

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>