Η συνέντευξη που «έκαψε» τον Σαρκοζί!

Το 2011 ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Σάιφ αλ-Ισλάμ Καντάφι αποκάλυψε στο euronews ότι η Λιβύη χρηματοδότησε την προεκλογική του εκστρατεία το 2007.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε ο Σάιφ Καντάφι, ο Σαρκοζί θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα αυτά που ανήκουν στο λαό της Λιβυής. Μάλιστα τον αποκάλεσε κλόουν Σαρκοζί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Σάιφ Καντάφι.

Σάιφ Καντάφι: «Ο Σαρκοζί πρέπει να επιστρέψει στη Λιβύη τα χρήματα που πήρε για την προεκλογική του εκστρατεία. Χρηματοδοτήσαμε την προεκλογική του εκστρατεία και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και είμαστε έτοιμοι να τις δημοσιεύσουμε. Το πρώτο πράγμα που ζητάμε από αυτόν τον κλόουν το Σαρκοζί είναι ότι επιστρέφει αυτά τα χρήματα στον λαό της Λιβύης. Τον βοήθησε να γίνει πρόεδρος ώστε να βοηθήσει τον λαό της Λιβύης, αλλά μας έχει απογοητεύσει.Και πολύ Σύντομα θα δημοσιεύσουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα έγγραφα και τα τραπεζικά δελτία πληρωμής».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr