Η Βουλή τηλεόραση στη μάχη των ευρωεκλογών (15/05/2019)

Η Ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι κοινές πολιτισμικές καταβολές, οι οποίες στηρίζουν τις οικονομικές συνεργασίες, αλλά και ο ευρωσκεπτικισμός, θα τεθούν επί τάπητος αυτή την Τρίτη 14/5 στις 23.00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο των εκπομπών για τη Μάχη των Ευρωεκλογών.

Η ΄Αντζελα Τσιφτσή συνομιλεί με τους;

– Παναγιώτη Ιωακειμίδη, Ομότιμο Καθηγητή Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, ο οποίος ως πρεσβευ­τής-εμπειρογνώμων του Υπουργείου Εξωτερικών έχει συμμετάσχει σε όλες τις σημαντικές Δια­κυβερνητικές Διασκέψεις και τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

– Πάνο Καζάκο, Ομότιμο Καθηγητή Ευρωπαϊκών και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, ο ο­ποίος, μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για τη μελέτη του “Θεσμικές Με­ταρρυθμίσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

– Βαγγέλη Καραμανωλάκη, Καθηγητή Θεωρίας και Ιστορίας της Ιστοριογραφίας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υπήρξε συνεργάτης για την Ελλάδα στο πρόγραμμα της έκδοσης του “Atlas of the Institutions of European Historiographies 1800 to the Present”.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>