Κ. Παπακώστα: Χρειάζεται ερμηνεία η Συμφωνία των Πρεσπών | 11/12/18 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην ΕΡΤ1 μίλησε η Κατερίνα Παπακώστα για θέματα που άπτονται του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (αστυνόμευση, επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, Ρουβίκωνας, πανεπιστημιακό άσυλο) καθώς και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η κα Παπακώστα τόνισε ότι οι νόμοι εφαρμόζονται, και πως για την αστυνομία δεν υπάρχει άβατο. Σημείωσε ότι ο «Ρουβίκωνας» δεν σέβεται τη λειτουργία του κράτους, ενώ για τα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας στα συλλαλητήρια για τη 17η Νοεμβρίου και τον Γρηγορόπουλο, ανέφερε ότι θα πρέπει οι πρυτανικές αρχές και ο δήμαρχος Αθηναίων να εφαρμόζουν τις οδηγίες που δίνονται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Παράλληλα κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως ασκεί κριτική χωρίς όμως να δίνει προτάσεις, από τη στιγμή μάλιστα που έχει κυβερνήσει.
Αναφερόμενη στη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε ότι αυτή χρειάζεται ερμηνεία και ειδικότερα όσον αφορά στο θέμα της μακεδονικής εθνότητας και στο θέμα της γλώσσας. Τόνισε δε ότι δεν υπάρχει συμφωνία εάν δεν κυρωθεί και από τα κοινοβούλια των δύο χωρών.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>